Yhteystiedot

 

KAIKKILUONTOON.FI

Luontomatkatuottajana Uudenmaan Seuramatkat Oy

Uudenmaan Seuramatkat Oy on monipuolisia matkakokemuksia je elämyksiä välittävä sekä tuottava,  täyden palvelun matkatoimisto, matkanjärjestäjä ja tuottaja. Yritys on sitoutunut noudattamaan kestävän matkailun periaatteita kaikessa toiminnassaan.

Yrityksellä on yli 50 vuoden kokemus eri tyyppisten ryhmämatkojen järjestämisestä kotimaahan ja ulkomaille bussilla, laivalla, junalla tai lentäen. Tuotettavia matkatyyppejä mm. luontomatkat, tapahtumamatkat, kiertomatkat, teemamatkat, konserttimatkat, teatterimatkat ja erilaiset räätälöidyt matkapaketit.

Asiantuntevat palvelut ovat tarjolla kaikille asiakasryhmille suomeksi ja englanniksi. Kaikki retkeen tai matkaan liittyvät palvelut kuten lennot, majoitukset, kuljetukset, retket, aktiviteetit, ruokailut, opastukset, laivamatkat, risteilyt ja auton vuokrat, järjestetään saman matka-asiantuntijan toimesta ja samalle laskulle.

Uudenmaan Seuramatkat Oy pyrkii minimoimaan ympäristölle matkailusta aiheutuneen kuormituksen suosimalla mm. vähäpäästöistöisiä ja pienikulutuksellisia kulkuvälineitä. Kotimaan tilausbussikuljetuksissa käytössämme on bussit, jotka kulkevat 100%  jätteestä valmistetulla polttoaineella. Kanssamme kuljet kestävämmin!

PYYDÄ TARJOUS RÄÄTÄLÖIDYISTÄ PALVELUISTAMME!

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu puh: 019 427 4700

Sähköposti: toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Osoite: Uudenmaankatu 5-9, 05800 HYVINKÄÄ

Y-tunnus: 0125815-0

www.uudenmaanseuramatkat.fi